kennisnet summerschool 2010

Alsof ik op schoolreis ga, zo voel ik me al dágen. En misschien is het ook wel zo: twee dagen letterlijk op diverse locaties en vervoerd met een bus, samen met allemaal onderwijsmensen kennis vergaren en kennis delen. Wat ik ga doen? Deelnemen aan Kennisnet Summerschools. [Ook al lijkt het meer te lijken op Winterschools, maar dat terzijde!]

Ik kan gaan vertellen wat het inhoudt, maar Annet Smith heeft het prachtig verwoord in haar blog. Graag verwijs ik ernaar, en zowieso naar deze interessante weblog van een bijzonder onderwijsmens!

Dat ik gezond gespannen ben, komt eigenlijk het meest vanwege het feit dat ik sinds mijn ongeluk op 27 februari amper buiten de deur geweest ben. Ja, wandelen, nu weer fietsen, maar drukte en zeker gerelateerd aan werkzaken: het was not done.

De afgelopen dagen en zeker vandaag probeer ik energie te sparen en mijn hoofd zo leeg mogelijk te houden. Het is een gok: houd ik het vol? Maar gelukkig zijn er lieve mensen die me helpen om het mogelijk te maken: Annet Smith, mijn duo-partner deze dagen, maar zeker ook Bart van Luik die mij in de auto laadt en meeneemt naar Zoetermeer. Ik hoef niet zelf te rijden. En Danniella Overbeek die, mocht het onverhoopt nodig mocht zijn, mij gewoon naar huis brengt als het teveel wordt!

Maar ik hoop  en ga ervan uit dat het niet nodig is. Ik ga genieten en zie het als een vuurdoop én een stukje van mijn genezingsproces. Want zoals ik op twitter regelmatig schrijf: #beterwordenishardwerken maar #ikgavooruit!!

2 Reacties »

Florina op 29 augustus 2010 in onderwijs

2 Reacties op “kennisnet summerschool 2010”

  1. Annet Smith reageerde op 29 aug 2010 om 21:01 #

    Bedankt voor de lieve woorden en de verwijzing naar mijn blog. We gaan er de komende dagen een mooie tijd van maken en als je even uit wil puffen dan gaan we gewoon even een blokje om toch? Rustig aan, dan breekt het lijntje niet. 🙂

  2. Pierre reageerde op 29 aug 2010 om 22:08 #

    Veel plezier en positieve motivatie de komende twee dagen! Mooi dat er ook voor een zelfstandige plaats is bij de Kennisnet Summerschool. 🙂

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter