kennisnet summerschool 2010, wat een happening!

Inmiddels al weer even geleden, maar nog steeds nagenietend: de twee dagen bij  Kennisnet Summerschool 2010 in Den Haag op 30 en 31 augustus.

Wikiwijs arrangement Kennisnet Summerschool 2010

Arrangement in Wikiwijs over twee dagen Summerschools

Het was druk, heftig, enerverend, goed georganiseerd,  maar vooral leerzaam en verrijkend. Ik heb er veel geleerd. Ik sta zelf niet (meer) voor de klas maar heb bijvoorbeeld als communitymanager wel veel te maken met docenten die worstelen met ict (gebruik). Het was goed te ervaren (helaas) en er weer even mee geconfronteerd te worden hoe mensen in de praktijk maar ook schoolleiding,  worstelen met didactisch verantwoorde integratie van ict in de les. Van een afstand lijkt het soms zo handig en makkelijk toe te passen, de praktijk is echter weerbarstiger. Dat moet ik constant in mijn achterhoofd houden tijdens mijn werk.
Ik ga niet uitgebreid verslag doen van deze dagen, dat hebben een aantal medebezoekers namelijk al gedaan. Daarom een aantal links waar je een indruk kunt krijgen wat ik er zoals gezien, gehoord, geleerd en gedaan heb.

Geen Reacties »

Florina op 19 september 2010 in onderwijs

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter