Digiborden – wéér

Schrijven voor COS: iedere maand zoek ik voor de rubrieken Bits en Bytes en Dig-i-dee informatie en praktische tips. Meestal heb ik volop inspiratie en informatie om te verwerken en heb ik zó 2 A4 tjes volgeschreven. Maar soms ook niet. Dan heb ik even inspiratie via anderen nodig.
Toen ik in zo’n toestand Harm Hofstede om een link vroeg, kreeg ik méér dan een linkje toegestuurd. Dat daar ook verwijzing naar zijn eigen werk tussen stond, verbaast me niks en vind ik juist zo mooi. Want de meeste docenten lopen niet te koop met wat ze doen en maken. Harm ook niet. Daarom doe ik het nu toch een beetje voor hem 🙂

Prezi
Harm wees me op zijn Prezi over de meerwaarde van het digibord in het VO. Deze presentatie die gemaakt is met Prezi [die andere presentatie-tool dan Powerpoint] deel ik graag met jullie. Er is namelijk heel veel materiaal voor- en info over gebruik van het digibord in het PO, maar [nog?] niet voor gebruik in het VO. Harm is er mee bezig gegaan en bekijk daarom de inspirerende Prezi van Harm:

1 Reactie »

Florina op 24 januari 2011 in e-learning, leermateriaal, onderwijs

1 Reactie op “Digiborden – wéér”

  1. Tweets die vermelden Edufloor blogt » Digiborden – wéér -- Topsy.com reageerde op 24 Jan 2011 om 14:44 #

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Digibord op School, Florina Blokland . Florina Blokland  heeft gezegd: Cos stukje is nog niet af, blog wel. Over digiborden, wéér, sorry. http://bit.ly/erfz96 #onderwijs […]

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter