verhuisd – zucht

verhuizing

Niet te vaak verhuizen ...

Het lijkt erop dat ik nu kan zeggen dat de verhuizing geslaagd is!
Conclusie: denk even goed na vóór je besluit van hoster te veranderen want soms gaat het allemaal niet zo simpel en snel als het lijkt.
In mijn geval was het niet vrijwillig maar een verrassing: mijn oude hoster meldde via de curator dat hij failliet was. Dus het was meer een holder-de-bolder actie en ik moest snel beslissen en handelen!

Vandaar hierbij mijn grote dank aan Paul Swennenhuis van De Rode Planeet die mij héél erg goed geholpen heeft! En ook aan Allard Bijlsma die tijdens zijn vakantie ook vrolijk meehielp.
Hulde en diepe buiging!!

hulde aan Paul en Allard

Hulde aan Paul en Allard

Maar om nog even wat chlichés te gebruiken:
1. ieder nadeel heeft z’n voordeel
2 je leert er veel van

Ik heb weer goed kunnen oefenen met html-codes en bestandsbeheer via ftp. En bovendien weet ik weer (een beetje) hoe WordPress werkt én kan ik nu gebruikmaken van cPanel, ideaal! Ik gebruikte al FileZilla via de PC en Mac, maar ik kan nu vrijwel alles wat met de site te maken heeft regelen via cPanel.

Eigenlijk ben ik gewoon blij met de verhuizing!

 

 

Geen Reacties »

Florina op 13 augustus 2011 in wordpress

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter