#BF292

Nietszeggende titel? Kan ik me voorstellen. Maar dat gaat vast veranderen.

Flyer

Inspiratie
Vanmorgen was ik op een zeer inspirerende bijeenkomst in De Oude Veiling in Zetten. Deze bijeenkomst als start van iets moois, was georganiseerd door @boerenfluitjes en haar hulptroepen, waaronder @gvdveer. Het had allemaal te maken met het ongelooflijke enthousiasme van @boerenfluitjes die zich voorstelt op haar site www.boerenfluitjes.net  Ze wil heel graag het kloppende verhaal achter ons eten communiceren naar- en verhelderen bij ‘de consument’. Daarvoor heeft ze agrarische ondernemers nodig. Vanmorgen had een groot aantal van haar doelgroep zich verzameld In De Oude Veiling. We konden met elkaar al zorgen voor 40 verschillende producten die we zelf telen of onze dieren produceren!

Wil je professionele foto’s van de bijeenkomst bekijken, en niet van een iPhone-graaf ;-), bekijk dan de prachtige serie die Vidiphoto maakte met zijn Canon 7D!

 

Het kloppende verhaal achter ons eten
Hoe we gaan proberen het kloppende verhaal achter ons eten te vertellen, dat verklap ik nog niet. In de diavoorstelling hierboven zie je onder meer de vijf creabea-flyers die ik had gemaakt en meegenomen voor de organisatie. Ze vielen in goede aarde: met mijn mixed achtergrond van de melkveehouderij en mijn onderwijswerk, kan ik vast een bijdrage leveren een het maken van een kloppend verhaal!

#BF292
O ja, #BF292 was de hashtag die we gebruikten op Twitter vandaag en de afgelpen maanden. Met #BF292 (afkorting van BoerenFluitjes 29 februari) hielden we vandaag de buitenwereld en vooral de agrarische ondernemers die niet aanwezig konden zijn in Zetten, op de hoogte van alles wat er werd gezegd en gedaaan.

Andere bloggers
Andere bloggers die schreven over deze dag:

Elly Michiels-Fleuren

Harry’s Farm

2 Reacties »

Florina op 29 februari 2012 in onderwijs, platteland, social media

2 Reacties op “#BF292”

  1. Ester van Aalst reageerde op 01 mrt 2012 om 10:12 #

    Dank je wel voor de blog. Ik ben ook zo blij met je feedback. Ik heb genoten van de hele dag.

  2. Florina reageerde op 01 mrt 2012 om 10:17 #

    Dank je wel Esther. Het genieten was wederzijds! Jouw inspirerende manier van ‘er zijn’ en ‘doen’ is zó motiverend! Als we op deze weg doorgaan, kan er iets moois ontstaan. Go girl!

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter