jippie de pippie!

Foto 160 - 2012-06-08 by edufloortje
Foto 160 – 2012-06-08, a photo by edufloortje on Flickr.

De dames weten het nog niet, maar de voorbereidingen worden getroffen, de seinen gaan van oranje naar groen …Maandag gaan de koeien er eindelijk uit, ze mogen de wei in! Het gras is aangegroeid na de ‘eerste snede’.  Waarom zo laat naar buiten? Over het hoe en waarom schreef ik ook al eerder.

En de tijd gaat ook op een ander vlak dringen: we moeten voldoen aan de eis van Campina dat weidemelk van koeien komt die minstens 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag hebben buiten gelopen. Over 4 maanden is het immers oktober en kan het weer zo slecht zijn dat ze weer op stal gaan voor het winterseizoen. Maar voorlopig kijken we uit naar een feestje aanstaande maandag! ~<:-D

Geen Reacties »

Florina op 8 juni 2012 in dagfoto, persoonlijk, platteland

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter