waarmee ik bezig was, ben en zal zijn

Een nieuwsbrief maken is me niet helemaal onbekend. Elf jaar lang verstuurde ik maandelijks, soms wekelijks een nieuwsbrief naar de leden van de community verzorging. Maar omdat ik daarmee gestopt ben en tóch weer verder ga, blijf ik ook doorgaan met nieuwsbrieven maken.Voorlopig in een wat ‘ouderwetse vorm’ die echter door veel mensen gewaardeerd wordt: een eenvoudige pdf met info. 

Vandaag de eerste nieuwsbrief dus verzonden als beheerder van het verzorgingslokaal. Maar wat een tijd zat erin. En de zon scheen buiten al zo lekker… Ondanks dat er wekenlang een verzameldocument klaar staat waarin ik alles ‘dump’ wat nieuwswaardig is, is het ‘netjes en verzendklaar maken’, nog een hele klus. En dan e-mailadressen die op het aanmeldingsformulier zijn ingevuld… ze kloppen ‘niet allemaal’ . Voorzichtig uitgedrukt.

Maar ik doe het graag dus ik hoop maar dat minstens 1 van die 243 ontvangers de indruk heeft dat er best wat zinnigs in die nieuwsbrief van EduFloor staat. Voor één keer zet ik’m dan maar  meteen online: 2012-08-Nieuwsbrief Verzorgingslokaal, zodat je een indruk hebt waarmee ik bezig was , ben en zal zijn.

 

Geen Reacties »

Florina op 5 augustus 2012 in onderwijs, zorg

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter