geogekkies

Foto 281 - 2012-10-07 by edufloortje
Foto 281 – 2012-10-07, a photo by edufloortje on Flickr.

Via Flickr:
Het is helemaal niet vreemd dat al die geo-cachende geo-gekkies op de ingang naar ons perceel weiland parkeren.

grenzen
Eigen schuld dikke bult. Het is vrijwel niet meer te lezen dat wij graag zien dat de uitrit vrijgehouden wordt. Er zijn, zo vinden wij, grenzen aan de toegankelijkheid van ons agrarisch bedrijf. Men mag roepen dat wij als boer “open moeten staan voor de maatschappij”, “moeten laten zien wat je doet” en dus kortom “transparant zijn”. Maar wij komen toch ook niet ongevraagd bij ‘de burger’ in zijn tuin, parkeren toch ook niet op de oprit naar de garage omdat ‘de burger’ zo “transparant” is?

zoek
Daarbij zal het niet de eerste keer zijn dat de eigenaar van een geparkeerde auto in geen velden en wegen te zien is. Maar wij wél met machines het land op moeten. Vind die eigenaren, veelal geo-gekkies, dan maar eens terug.  Wetende dat er in de omgeving tien-tallen ‘schatten’ verborgen liggen, waaronder dus één bij dit perceel.

werk
Dus daarom alleen al: werk aan de winkel!
Nieuw bord maken morgen!

PS De iPhone 5 maakt wel mooie foto’s vind ik eigenlijk. Van een 3 MB camera in mijn oude 3GS naar een 8 MB camera in mijn nieuwe iPhone 5, dat zet zoden aan de dijk!

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter