Nieuw: 2013

Ik laat 2012 achter me, 2013 ligt nog helemaal voor me. Een mooi moment om jullie lezers en volgers te bedanken. Bedankt voor het lezen en volgen, bedankt voor de reacties. Ik wens iedereen een gelukkig, gezond en inspirerend  2013 toe. Maak er iets moois van door te genieten van de momenten waarvan je kunt genieten. En vooral: doe waar je in gelooft.

Foto 366-2012-12-31 by edufloortje
Foto 366-2012-12-31, a photo by edufloortje on Flickr.

Ik geloof namelijk: er is altijd licht aan de horizon. Ook in 2013. Na een bewogen 2012 durf ik dit wel te stellen. Wat ik onder meer leerde het afgelopen jaar? Volg vooral je eigen pad, op weg naar een doel dat misschien ver weg lijkt maar vaak dichterbij is dan je denkt. Hiermee ga ik 2013 in. En jullie kunnen het volgen. Onder meer hier.

2 Reacties op “Nieuw: 2013”

 1. Hendrika reageerde op 01 jan 2013 om 09:25 #

  Voor jou en je naasten ook de beste wensen voor het nieuwe jaar, veel gezondheid en geluk. Volg vooral je eigen pad en doe waarin je gelooft is een goed levensmotto.

 2. Florina reageerde op 01 jan 2013 om 10:04 #

  Dank je wel Hendrika.
  Je kunt me hier blijven volgen. Mijn dagfotoproject 2012 op Flickr is ten einde. Niet opnieuw daar een dagproject in 2013. Wel ga ik hier mijn foto’s plaatsen. Ik heb er een pagina in het menu rechtsboven voor aangemaakt.
  Ik ben nog aan het sleutelen, want eigenlijk wil ik daar op die pagina een blog-in-een-blog ipv één lange pagina. Mijn homepagina wil ik niet gebruiken voor fotoblogposts.
  Ik heb al een plugin gevonden, maar die moet ik nog instellen. En dat is een secuur werkje dat ik nu niet kan. Te moe, ga slapen 😉

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter