Je ontdekt nog’s wat

instagram collage
Soms ontdek je toevallig iets dat al lang bestaat, maar gewoon nog nooit gezien had. En soms ook zomaar spontaan terwijl het nieuw is. Twee ontdekkingen dus, vandaag en gisteren.

Ontdekking 1
Vandaag ontdekt ik toevallig dat je je Instagramfoto’s kunt embedden in je berichten hier. En met ‘hier’ bedoel ik het WordPresssysteem waarmee ik deze blog maak.  Hieronder dus een bijdrage die ik gisteren op mijn Instagramaccount plaatste:

Best wel handig eigenlijk. Dan hoef je niet de foto’s apart te uploaden naar WordPress en vervolgens in te voegen in een bericht. Je hebt nu ook meteen de tekst erbij. Deze optie “insluiten” zit in Instagram verborgen achter de drie puntjes rechtsonder bij iedere foto: schermafbeelding

Ontdekking 2 En o ja, gisteravond ontdekte ik op mijn iPad ook nog een leuke app, ja wéér een, om tekst op je foto te plaatsen. En dat deed ik, plaatste een probeersel zonet op Instagram en embed hem weer even hieronder. Twee ontdekvliegen in een klap 🙂

5 Reacties »

Florina op 20 juli 2015 in wordpress

5 Reacties op “Je ontdekt nog’s wat”

 1. Hendrika reageerde op 21 jul 2015 om 08:27 #

  De afbeeldingen zijn op mijn tablet – Android – niet zichtbaar… .

 2. Florina reageerde op 21 jul 2015 om 14:07 #

  Beste Hendrika,
  Ik heb begrepen dat ze soms wel, soms niet zichtbaar zijn op Android. Op iOS gaat het goed. Ik kan er helaas niks aan veranderen. Ik laat het toch maar even zo, als je het niet erg vindt. Maar wel bedankt voor het melden natuurlijk! Als er meer mensen zijn met problemen, dan hoor ik het graag.

 3. Hendrika reageerde op 23 jul 2015 om 15:52 #

  Nee hoor, dat vind ik niet erg ;-), het viel me op. Vandaag zijn ze wel zichtbaar 🙂

 4. Laura Vink reageerde op 20 aug 2015 om 17:21 #

  Ha, wat handig! Dat van dat insluiten (embedden) was ik laatst al aan het zoeken, maar ik kon het toen niet 1-2-3 vinden. Ik heb ’t geloof ik snel opgegeven, maar fijn om te weten waar ik de volgende keer moet klikken. Dankjewel!

 5. Florina reageerde op 20 aug 2015 om 19:40 #

  Hoi Laura,
  Kan ik jou ook eens wat ‘leren’. Ik doe dat al zo lang van jou: al je heldere artikelen en nieuwsbrieven: top! Dus als kleine dank daarvoor, bij toeval dan, deze blog 🙂

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter