beelden zeggen meer

De weken gaan voorbij maar het leven staat niet stil. Maar soms heb je geen woorden om er hier over te schrijven. Daarom een klein beeldverslag.Het is vakantietijd. Dat merk je aan alles en iedereen: rustig op de weg, rustig op het erf, rustig in de winkel, rustig op sociale media, maar niet rustig in mijn hoofd. Veel prikkels, ook door wat ik zie. En dat is veel. Kijk maar.

Ik zie mooie wolkenluchten

wolken

Ik zie veel koeien, echt en minder echt

2015-08-10 collage blog koeien

Ik zie de mooie bloemen en groenten in de tuin

bloemen collage

Ik zie mezelf veel fietsen

2015-08-10 collage blog fietsen

En ook nog goed om te melden de gevelde boom is opgeruimd. En het is kaal, héél kaal..

boom opruimen

Met excuses voor de slechte kwaliteit.

2 Reacties op “beelden zeggen meer”

  1. Hendrika reageerde op 10 aug 2015 om 10:37 #

    Geen vakantie in je hoofd… . Ik geniet van je beelden.

  2. Florina reageerde op 10 aug 2015 om 12:39 #

    Dank je wel! Soms heb je geen woorden. Of teveel om hier achter te laten. Zelfs de collages lukten niet goed. De koeien staan er niet mooi in: horizon scheef, half in beeld. Maar soms moet je kunnen zeggen: niet perfect is ook goed, vind je niet? Alhoewel ik dat bij jouw foto’s eigenlijk nooit zie. In mijn ogen perfect, maar je denkt er zelf vast anders over.. 😉

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter