Een niet te ingewikkeld 2017

Dag 2016 Welkom 2017

Zo. Het zit erop. Afsluiten en opnieuw beginnen.

Dag 2016 Welkom 2017

Er is genoeg gezegd, genoeg gedaan, genoeg nagedacht en voorgenomen. Dus deze keer een blog met weinig woorden, want mijn gedachten stromen over. Voor mij is het creatief bezig zijn zó belangrijk geworden, dat ik dat dan maar even hier laat zien. Om orde in de chaos te krijgen. En dus maakte ik weer heel veel kerst- en nieuwjaarskaarten en pakketjes met kleine kaartjes, knipte- plakte- fotografeerde- en handletterde ik.

Dag 2016 Welkom 2017

Mooie dingen
Ik wens jullie vooral ook oog voor mooie dingen die er elke dag gebeuren. Pierre Gorissen blogde erover: als je zin en een minuutje tijd hebt, lees je maar even. En blijf vooral ook creatief zijn. Dat hoeft niet te betekenen dat je met pen, papier, schaar en lijm aan de slag gaat. Maar gewoon, ook in je denken. Niet alles hoeft altijd volgens het vaste stramien wat je van jezelf of wat anderen van je verwachten. Soms is het nét even iets anders doen of bedenken. Dat werkt heel verlichtend, verruimend en ontlastend.

Happy Thoughts gedicht

Voor nu sluit ik af met deze. Want de maatschappij zit best wel ingewikkeld in elkaar. En daar zijn we toch onderdeel van.

Nieuwjaarswens 2017 prikkeldraad met rijp

2 Reacties op “Een niet te ingewikkeld 2017”

  1. Hendrika reageerde op 04 jan 2017 om 10:34 #

    Een nieuw jaar, nieuwe kansen – al is het soms met vallen en opstaan. Maak er een mooi jaar van Florina!

  2. Florina reageerde op 05 jan 2017 om 08:04 #

    Dank je wel. Het was een verdrietig jaar, maar met de mooie herinneringen van vader en de melkkoeien, gaan we positief het nieuwe jaar in. Ik wens jou ook een gezond en ‘niet te ingewikkeld’ jaar toe. 😉 Blijf vooral foto’s en videotjes maken van jullie vee. Daar geniet ik écht van.

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter