Blij

Jawel, daar ben ik weer! Of liever, de site. Een paar woorden om dit te laten weten en vooralsnog alleen even een beeld waarmee ik zoal bezig ben.


kunstwerkje waterclor met illustratie
Lekker kliederen met aquarelverf en daarna een illustratie erop tekenen

Melding nieuw blog-bericht
Heb je mijn site opgenomen in een RSS-reader o.i.d. of krijg je op een andere manier melding van een nieuw bericht? Het kan dan zomaar (nee, héél goed) zijn dat je die melding nu niet meer krijgt. Ik heb zelf ervaren dat er technisch wat veranderingen zijn waardoor de oude instellingen (jouw gegevens over mijn site in die RSS-reader o.i.d.) niet meer werken. Dus wil je meldingen blijven ontvangen, dan is het beter opnieuw deze gegevens in te stellen.

7 Reacties »

Florina op 23 augustus 2019 in persoonlijk

7 Reacties op “Blij”

 1. Sia reageerde op 26 aug 2019 om 09:00 #

  De watercolor zie ik niet. Komt misschien door mijn instellingen hoor. Of door Safari? Het stuk op Blokken is wel volledig te zien. Leuk dat je er weer bent.

 2. Florina reageerde op 26 aug 2019 om 09:11 #

  Dag Sia, dank je wel. Ik ga het weer proberen! En die watercolor, dat is vreemd. Ik vermoed toch iets met je instellingen? Ik weet dat ‘anderen’ hem wel zien. Ik zal toch even kijken of er iets ‘vreemd’ is met dat beeld.

 3. Hendrika reageerde op 29 aug 2019 om 17:12 #

  Hé, da’s vreemd, je kunstwerk is bij mij nu ook foetsie.

 4. Florina reageerde op 29 aug 2019 om 19:40 #

  Nu nog foetsie?

 5. Florina reageerde op 29 aug 2019 om 19:40 #

  Zie je het beeld nu wel Sia?

 6. Hendrika reageerde op 29 aug 2019 om 19:59 #

  Je kan toveren ;-D Je kunstwerk is er weer.

 7. Florina reageerde op 29 aug 2019 om 21:50 #

  Mijn vader was een tovenaar,
  Het is echt, het is heus, het is raar maar waar
  Een tita-tovenaar
  Het is raar, het is raar, het is raar
  Hij heeft het ook aan mij geleerd
  Maar soms gaat het wel eens verkeerd
  En gaat het niet zoals ik wil
  Dan doe ik dit… en alles staat stil

  hihi

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter