Herbloei

Voor de derde keer…

Kijk nou toch: derde bloei! Wat een #kleingeluk vandaag.

Snoeien doet bloeien
Na iedere bloei snoei ik zo’n plant terug en gaat ze in de kas of op een stil beschut plekje in de ‘wacht’. Ze krijgt wat koemest en verse grond of een schone grotere pot en dan na enige tijd… gaat ze vaak opnieuw in de bloei. 
Deze leukerds trakteren me voor de derde keer dit seizoen op deze kleurige bloemenpracht.
Na de zomer mogen ze ook blijven: in de winter houd ik ze vorstvrij over in de kas en/of de voormalige melkstal. Met een kacheltje erbij mocht het hevig gaan vriezen. Ik word er vandaag gewoon #blijvan en vond het een boogberichtje waard. 

Geen Reacties »

Florina op 28 augustus 2019 in boerderij, persoonlijk, platteland, tuin

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter