Polderen web 2.0

Beter worden na mijn fietsongeluk op 27 februari gaat met vallen en opstaan. Ik schreef er al eerder over. Ik volg het onderwijs, doe wat licht werk voor mijn community verzorging op Kennisnet en mijn vaklokaal Mens en natuur, maar werk verder niet. En dan is het vandaag ook nog eens regenachtig weer na een paar prachtige weken. 1 + 1 = 2 dus heb ik maar eens wat foto’s op Flickr geplaatst zoals je ziet. Ook maar eens wat links bij Delicious.com geplaatst en de foto’s op Flickr hier gelinkt. Dat gaat mooi met 1 druk op de knop bij je photostream. En mijn profiel bij Guus.net verwijst ook weer naar Delicious zodat mijn foto’s als link gedeeld worden bij Guus. Lekker web 2.0 dus.

Geen Reacties »

Florina op 2 mei 2010 in platteland

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter