One photo a day keeps boredom away

Foto 5
Foto 5, a photo by edufloortje on Flickr.

Iedere dag een blog schrijven is nog wat hoog gegrepen. Maar iedere dag een foto of ander beeld op Flickr plaatsen, moet lukken! Het houdt vast de verveling buiten de deur! Alhoewel ik daar totaal geen last van heb, maar ik voorkóm het maar graag 😉

Iphone en Canon Eos 60D
Mijn iPhone is meestal bij me, mijn Canon Eos 60D ligt voor het grijpen, rondom de boerderij en onderweg op de fiets gebeuren genoeg verrassende, inspirerende, opvallende, rare, mooie, bijzondere of andere dingen die een foto waard zijn.
Het ‘probleem’ bij mij is gewoon: wil ik de moeite doen om te stoppen waarmee ik bezig ben om de camera te hanteren?! Daarom: ik ga mijn uiterste best doen om het iedere dag in 2012 wél te doen. Je mag me eraan houden, oké?

En wil je mijn dagfoto in je RSS reader opnemen? Dit is het adres.

2 Reacties »

Florina op 5 januari 2012 in dagfoto, fietsen, fotograferen, platteland

2 Reacties op “One photo a day keeps boredom away”

 1. sandra reageerde op 21 apr 2012 om 09:17 #

  Hoi Florina, via boerenfluitjestwitter ben ik bij jou belandt, leuk blog! Ook ik ben boerin,maak dagelijks foto’s en blog. Nu het twitteren nog onder de knie krijgen ;-). Groet, Sandra

 2. Florina reageerde op 21 apr 2012 om 09:56 #

  Dag Sandra,
  Dank je wel voor je reactie. Natuurlijk heb ik meteen jouw blog opgezocht. Geweldig, wat mooi. En omdat jij nog niet twittert zal ik het doen voor je. Want wat een prachtige foto’s plaats je daar. Dan zijn mijn (meest) iPhone foto’s kwalitatief veel minder natuurlijk. Maar ja, ik heb niet altijd de Canon 60D bij me als ik opeens iets zie wat een dagfoto waard(ig) is 😉

  Dus lezers van mijn blog: bezoek vooral ook het blog van Sandra
  Echt een aanrader!

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter