Fietsen door de Alblasserwaard

Op eerste Pinksterdag was het heerlijk weer. Reden om 50 km te (race)fietsen. En als je dan goed om je heen kijkt, zie je heel veel moois. De natuur is erg mooi nu, er loopt vee buiten, en dieren werken aan hun nageslacht 😉 Hieronder zomaar wat foto’s. Genomen met de iPhone, die past in mijn dunne fietsjackie!

[update 26 mei 2013]
Een week na de fietstocht was dit het beeld van het nest!

2013-05-26 zwanen jongen

2 Reacties op “Fietsen door de Alblasserwaard”

  1. Jan Kees reageerde op 26 mei 2013 om 12:41 #

    Leuke foto’s Florina! Door al dat wisselvallige weer en vele regen en donker weer afgelopen weken kan ik me eigenlijk heel niet meer herinneren dat het toen zulk mooi weer was…

  2. Florina reageerde op 26 mei 2013 om 22:12 #

    Ik juist wel! Door foto’s te kijken weet ik weer: o ja, zo kan het ook. En zo wordt het vast weer eens. Maar nu even niet. Helaas. Neemt niet weg dat ik gewoon iedere dag blijf fietsen en blijf kijken. En wat zag ik vandaag? Nieuw leven in het zwanennest: http://www.flickr.com/photos/edufloortje/8838536779/

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter