Kerstknutselen voor jou

Kerstfeest. Een bijzonder feest dit jaar. Of eigenlijk: geen feest dit jaar. Er hangt toch een schaduw overheen vanwege oom Jan.
Behalve op Twitter waar onderwijstwitteraars vrolijk doorpraten en discussiëren, ligt het onderwijs(werk) even stil. Het boerenleven natuurlijk niet, dat gaat 24/7 door. En wat doe je dan als het kaarten versturen dit keer door deze omstandigheden vertraagd was? Juist, die maak je een dag vóór kerst en op eerste kerstdag. Maar ze komen uit een goed hart lieve mensen. Zoiets zag het eruit dit jaar.

kerstknutselen

dank je wel
De kans is groot dat jij als lezer van dit blog, geen kaart gehad hebt. Of een pakketje.

kerstkaartenpakketje

Weet dat ik erg waardeer dat je de moeite neemt om mijn blog te lezen. Lang niet altijd is het boeiend omdat ik het ook als uitlaatklep beschouw dat voor jou misschien helemaal niet interessant is Daarom speciaal voor jou een geknutselde digitale kaart:

happy everything

steun
En weet je waarom ik zo blij ben met mensen zoals jij die online dit blog lezen en/of mij volgen op Twitter? Hierom:

collage kerst oom jan

Het kerststuk is van een ontzettend lieve volgster op Twitter en de rozen en de kaart kreeg ik van de mensen die op Twitter actief zijn en daarnaast meedoen met boerentweetmeets. De volgende boerentweetmeet, naar het Europees Parlement in Brussel, staat gepland op 21 en 22 januari 2014. Van deze mensen ontving ik de versterkende kaart, de rozen van de kanjer die dit allemaal organiseert. Geweldig! Dank daarvoor, het doet goed. Geeft energie, bijvoorbeeld om deze blog te schrijven. En om mijn fotopagina bij te houden.

achteroverleunen
Ik wens je voor dit moment nog een fijne resterende decembermaand. Met het nieuwe jaar in aantocht en misschien vakantie en wat rust na de drukke kerstdagen, mag je best even achteroverleunen. Ik zeg: doen!

5 Reacties »

Florina op 26 december 2013 in persoonlijk

5 Reacties op “Kerstknutselen voor jou”

 1. willem van Dinther reageerde op 27 dec 2013 om 18:34 #

  Florina,

  Een echt uit het hart geschreven blogpost.
  Je raakt als een mooie driebander alle essenties uit het leven.
  Fijn om te lezen.
  Ik wens ook jou enige tijd om wat achterover te leunen.

  Een goed 2014 gewenst!

  Groet, Willem

 2. Ester van Aalst reageerde op 27 dec 2013 om 22:03 #

  Lieve, ja lieve Florina,

  Een hele mooie blog. Ik snap je helemaal. Denk ook aan jezelf, pas goed op jezelf. Ik ben net zo blij met een mooie blog als met een kaart. Zelf af en toe ook even achterover leunen hoor, daar moet je soms gewoon even tijd voor nemen.
  Een goed 2014 en we houden contact.

  Groetjes, Ester

 3. Hendrika reageerde op 28 dec 2013 om 09:50 #

  Aan het eind van een jaar is het goed om even stil te staan bij de gebeurtenissen van afgelopen jaar en de goede en minder goede dingen een plek te geven. En dan met fisse moed en vol verwachting weer aan een nieuw jaar beginnen. Florina, de beste wensen voor het komend jaar!

 4. Florina reageerde op 29 dec 2013 om 16:49 #

  Dank je wel Ester. Ik moet jouw woorden echt opvolgen. Daarom ben ik ook zo blij met jou én je prachtige werk voor de agrarische sector én de consument!

 5. Florina reageerde op 29 dec 2013 om 16:51 #

  Dank je wel! Er is veel gebeurd het afgelopen jaar, inderdaad. Niet alleen bij ons, maar ook bij jullie. Je blog geeft daarvan een goed beeld. We gaan samen met frisse moed het nieuwe jaar in, daarbij de mooie dingen van 2013 niet vergetend. Juist die moet je koesteren om verder te gaan. Voor jou ook alle goeds voor 2014. Vooral gezondheid, de basis om al die andere goede dingen te kunnen doen.

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter