Vriendinnen in Melissant

Vanmorgen vroeg stond er een Whatsappberichtje op mijn telefoon: van de boerin op het bedrijf in Melissant waar onze koeien nu ‘wonen’. Zij fotografeerde twee vriendinnen. Dat doet me wat.  Heel veel zelfs. Het zijn twee melkkoeien die kort na elkaar zijn geboren, samen zijn opgegroeid in dezelfde groep van klein kalfje naar puber naar pink naar melkkoe. En inderdaad, je ziet vaak dat ze een beetje bij elkaar blijven. En dat was de boerin ook opgevallen. Hieronder haar berichtje en in het groen de reactie van #broerboer die met zijn grote vingers op mijn iPhone wat moeizaam tikt.

whatsappbericht met koeien foto koeien als vriendinnen in melissant

Geen Reacties »

Florina op 10 juli 2015 in boerderij, dagfoto, dagfoto, fotoproject

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter