Excellent!

dagfoto-150-2015-07-16 frieslandcampina_excellentBlij verrast ben ik door dit prachtige Schoonhovens Fijnkeramiek: een grote schaal met zes kleinere, beschilderd met een prachtige koeienkop. Gekregen van FrieslandCampina. En dat maakt me toch nog wel een beetje trots. Ook al zijn de melkkoeien nu niet meer op ons bedrijf, dit is toch nog een klein kroontje op ons werk waarnaar ik nog zo’n heimwee heb. We hebben “een meer dan gemiddelde kwaliteit van de bedrijfsvoering” gehad en “minimaal 5 jaar achtereen melk van onberispelijke kwaliteit geleverd”. We deden ons werk met aandacht en liefde. En ja, we waren altijd consequent in hygiëneprotocollen en goede zorg. We waren immers bezig met een product dat de basis is van veel voedingsmiddelen én het product op zich, melk, dat bij wijze van spreken morgen bij jou in je koelkast ligt. Dat hield ons scherp. En wordt nu beloond. Best wel beetje trots, alsnog.

2 Reacties op “Excellent!”

  1. Hendrika reageerde op 21 jul 2015 om 08:35 #

    Wel verdiend! Mooi afscheidscadeautje, een herinnering aan al jullie gezonde koeien. Een prestatie van koeien en hun verzorgers (m/v)!

  2. Florina reageerde op 21 jul 2015 om 14:09 #

    Beste Hendrika,
    Dank je wel voor je fijne reactie. Inderdaad zijn we blij met zo’n afscheidscadeauje. Het kijken ernaar roept iedere keer nog beelden op van onze mooie, fijne koppel melkkoeien. Maar we weten: ze hebben het nu prima en genieten van de polders op de Zuid Hollandse Eilanden!

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter