Samen werken

met zijn allen de grasberg afdekken met zand en autobanden

Gisteravond was het weer eens gezellig druk op het erf. Wat mis ik die drukte soms.. De graskuil die op 17 juni op ons erf was gemaakt door #BoerBram, moest nog verzwaard worden met zand en banden. En in een groot gezin is iedereen gewend om mee te werken dus was het hier gezellig druk. De jongens met de trekker en #BoerBram met een oude legerjeep.  #BramJunior (in zomerse uitfit op de foto middenonder waar hij een lesje techniek krijgt van #broerboer) vond dat ik maar’s op de foto moest in die jeep. Dus hup, met mijn iPhone samen met de hond vastgelegd. Verder was ook de jongste dame van de negen kinderen erbij. Ja, zonder schoentjes, maar ze doet niet liever aldus paps.

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter