Nog zo’n dag

Het bleef niet bij één dag leven in de brouwerij.

collage

Als het gras is gemaaid moet het immers nog netjes op rijtjes gelegd worden. Dan kan de opraapwagen het laden en naar de kuilhoop brengen. Dus #broerboer ging vandaag al weer vroeg op weg, om in te wiersen. En toen ik dat twitterde, realiseerde ik me na een paar reacties: het is een woord dat niet iedereen zomaar begrijpt. Dus dat heb ik uitgelegd. En dat krijgt nog een staartje, maar daarover meer in een volgend bericht.

Omdat ik wist dat het wel weer een rommelig dagje zou worden, heb ik eerst maar eens een vrolijk shirt opgezocht en er een foto van gemaakt cq. getwitterd. Zodat ik dat vooral niet vergeet: lachen op zijn tijd! Maar deze dag had nog een mooie verrassing in petto: onverwacht kwam spontaan een Nederlandse boer die nu in Denemarken ‘boert’, op bezoek. Samen met zijn zoon was hij even in Nederland. En omdat hij hier in de buurt is opgegroeid, komt hij graag even hier buurten als hij in Nederland is. Dus even heel gezellig een rondje over het bedrijf gedaan, door de lege stal gelopen en het #pubervee bewonderd. En uiteindelijk gesmuld van zijn lekkere koeken! En toen hij na een kleine twee uur weer wegging, ging #broerboer weer verder met inwiersen en mocht/moest ik het #pubervee voeren. En zo’n hooivork waarmee ik het hooi voorschuif, is altijd aanleiding voor een fikse draai met de tong!

1 Reactie op “Nog zo’n dag”

  1. Edufloor blogt » Wat te doen? reageerde op 25 jul 2015 om 22:14 #

    […] een eerder bericht schreef ik er al over, het staartje dat een tweet met foto zou krijgen. Dus als je wilt kun je nu […]

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter