Goud!

fiets riet goud
Deze tijd van kou, heldere luchten en vroege zonsondergangen, heeft prachtige momenten om te fotograferen. Je noemt dat ook wel de gouden uren: prachtig licht om mee/in te fotograferen. 

Gouden uur

Vandaag was zo’n dag. Een zaterdag waarop ik druk bezig was met van die dingen die gewoon moeten gebeuren of waarvan ik wil dat ze gebeuren 😉 Zoals een uur fietsen (heen en weer naar de markt in de vroege morgen), een Marokkaanse griesmeelcake bakken, het erf en de tuin opruimen zodat het weer ‘glad’ is én voor mijn plezier in de late middag een uurtje fietsen.

Tijdens dat fijne bezigzijn, haal ik dan regelmatig mijn iPhone uit mijn zak. Om gouden momenten vast te leggen. En dan krijg je dit. 🙂

griesmeelcake

collage fietspad met gouden riet

tuin goud hortensia

Bewaren

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter