Boerinnendagverwennerij

Hartelijk boerinnedag
Lieve mensen, ik ga even een blogje schrijven hoor. Want als een nog klein beetje boerin, móet ik vertellen over de Dagvandeboerin en de verwennerij op deze dag!

Ja, ook ik ben zó ontzettend verwend door meerdere lieve boerinnen! Na de bezorging van al 4 envelop-pakketjes deze week,

2017-09-09-boerinnendag-post-en-cadeaus-3

kreeg ik op deze zaterdag 9 september nog eens 4 kaarten met zulke warme woorden!

2017-09-09-boerinnendag-post-en-cadeaus-7

Dit alles vanwege de Dagvandeboerin, georganiseerd door @dagvandeboerin alias Gerda Briene en Martine Wolters! Dankzij hen ontving ik dit:

kadootjes boerinnendag

Waardevol
En het is des te waardevoller, verrassender en liever en leuker, omdat ik me dit jaar niet had aangemeld. Teveel andere dingen die ruimte in mijn hoofd vroegen. Te weinig rust, tijd en energie om een mooi pakket met aandacht te maken. En als ik het doe, wil ik het goed doen.

dagvandeboerin

Tweets
Gisteren was ik te druk met een aannemer en andere klussers in ons huis en het verven van mijn werkkamer en de hal. Twitter ligt daarom al weken zo’n beetje stil, maar nu móest ik toch even laten weten hoe blij ik was en waardeerde dat boerinnen aan me dachten!


Maar vandaag in de rust van de zondag, heb ik alsnog alles opengemaakt en geniet ik er dubbel van! Ik moet er telkens naar kijken. Zoveel warmte, zoveel liefs, zoveel creatifiteit. Wat zijn boerinnen toch mooie mensen, ze zijn er voor hun bedrijf, hun gezin, ons voedsel maar ook voor elkáár!

Op twitter heb ik iedere boerin die mij iets stuurde, persoonlijk bedankt. Dat is het minste dat ik kon doen. En natuurlijk Gerda en Martine!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter