Hiep Hiep Huis!

poster hiep hiep huis

Yeahh!

Kom binnen in ons nieuwe huis!

Kom binnen in ons nieuwe huis!

Wonen!
Ja, dat doen we! Het voelt als kampeerwonen maar we wonen! Op een bank, een salontafel, een eettafel, en een ingerichte keuken met een half gelegde vinylvloer (iets met verkeerd inmeten…).

Een tipje van de sluier dan:

En zo ziet het eruit aan de voorkant op een mooie herfstdag!

En zo ziet het eruit aan de voorkant op een mooie herfstdag!

aanbouw westzijde

Er moet nog geverfd worden hoor. Dat zie je aan de witte puntjes van de gekitte schroeven op de openslaande deuren!

In de kamer een plantenhoekje gemaakt, met een tafel en stoeltje uit mijn kinderjaren!

In de kamer een plantenhoekje gemaakt, met een tafel en stoeltje uit mijn kinderjaren!

In mijn werkkamer in ieder geval alvast een hoekje gecreëerd. Met een stoeltje uit mijn kindertijd

In mijn werkkamer ook alvast een hoekje gecreëerd. Met een stoeltje uit mijn kindertijd en een oude nieuwe retro platenspeler/cd-speler/radio!

Veranda in de avond

De veranda bij avond!

Wordt vervolgd
Mag ik het hier éven bij laten? Ik ga weer bloggen hoor, maar we moeten/mogen nog veel doen wat eerst moet voelen en dan was gedáán kan worden. Beetje zweverig misschien, maar ik leg het nog wel uit. Vooralsnog verwijs ik nog even naar de foto’s op Flickr. Daar zie je de laatste stand van zaken. Maar weet: we zijn zó ontzettend heel veel blij met het resultaat! Zó praktisch, zo fijn voor de gezondheid van Piet, zo licht, zo mooi, zo…. dankbaar!

Bewaren

3 Reacties op “Hiep Hiep Huis!”

 1. Hendrika reageerde op 25 okt 2017 om 09:45 #

  Tot tweemaal toe werd ik weggeroepen toen ik de foto’s van je ver-/aanbouw terug zat te kijken. Vandaar deze hele late reactie… . Wat was het een project, en wat een eindresultaat♥♥♥ Een complete metamorfose, een nieuw huis op de oude plek. Het is waanzinnig mooi geworden!!! Ik hoop dat jullie er veel woonplezier en gemak van zullen hebben, het is jullie van harte gegund! Geniet er samen maar lekker van 🙂

 2. Florina reageerde op 26 okt 2017 om 09:01 #

  Dag Hendrika,
  Ik weet dat je me ‘volgt’ online, geen schuldgevoel over laat reageren hoor 🙂 Dank je wel voor je fijne reactie. We genieten er inmiddels volop van. Nog steeds bezig met klussen, maar dat is bewust. Eerst ervaren hoe alles voelt, werkt, goed is. En gewoon iedere dag wat, iedere week een paar dozen uitpakken. Ik weet dat het geen prioriteit heeft in jullie drukke leven en er altijd dingen zijn die vóór gaan, maar weet dat je altijd welkom bent om het met eigen ogen te komen bekijken. Van harte!

 3. Edufloor blogt » Freubelen deel 1 reageerde op 12 jan 2018 om 08:08 #

  […] weg van ons bedrijf. Het gaf ook ruimte wat betreft tijd en energie, zodat we vorig jaar de grote verbouwing deden. #Broerboer slaapt en doucht nu beneden, heeft een infraroodcabine voor verlichting van zijn […]

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter