Freubelen deel 3 Kerstpost

kerstpost

In navolging van deel 1 en deel 2 over gefreubel dan nog een ‘dingetje’… Jaarlijks is er voor mij -en ik vermoed zomaar voor veel mensen, misschien ook wel voor jou.. – de grote vraag: doe ik mee aan de ’tombola van kerstpost versturen’..? Eigenlijk wil je het niet, eigenlijk wil je het wel… Want het is zo fijn als je mensen blij maakt met een woordje, een kaartje… Maar dat is het’m: het zijn er zoveel die je dan iets wilt sturen. … Afgelopen kerst (2017) heb ik pas op de plaats gemaakt. Maar de jaren ervoor niet. Hieronder een greep.

Wat me afgelopen kerst wel opviel, is dat ik veel minder kaarten kreeg. Zou het dan toch zo zijn dat mensen veelal kaarten sturen omdat ze er ook één krijgen? Of zou het zo zijn dat er veel meer digitaal verzonden wordt? Dat laatste heb ik niet gemerkt, maar wie weet. Ik ga uit van het goede van de mens 🙂

 

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter