Verhuisperikelen

Verhuisperikelen - vrouw bij kofferbak auto

Nee, niet schrikken, het is niet wat je denkt dat het is.Het is hier weer’s even stil geweest. Sinds augustus om precies te zijn, sinds het volop zomer was en nog heel lang zomer bleef. En dan is het opeens bijna Kerst. Reden voor een update. Van de site bedoel ik.

Technische ontwikkelingen
Ik zal niet in details treden, maar deze site heeft een ‘achterkant’. In mijn geval WordPress, software om een site te bouwen en te vullen met content (=de teksten, de inhoud). Door allerlei vernieuwingen ga ik deze hele site verhuizen naar een andere provider, het bedrijf dat mij de ruimte geeft om mijn site op hun server in de lucht te houden. De komende weken gaat die verhuizing plaatsvinden. Het kan dus zijn dat de site niet doet wat je gewend bent of het zelfs hélemaal niet doet. Bij voorbaat: excuses daarvoor, maar ik beloof: ik kom terug. Op hetzelfde adres. In een andere gedaante, want ik ga natuurlijk wel meteen een goede opfrisbeurt geven. Een likje verf hier en daar, wat muurtjes verplaatsen, wat nieuwe dingetjes enzo.

Net echt
Net een echte verhuizing. Waar ik niet aan moet denken overigens.

Zie ik je later hier terug?

2 Reacties »

Florina op 20 december 2018 in persoonlijk

2 Reacties op “Verhuisperikelen”

  1. Hendrika reageerde op 21 dec 2018 om 20:36 #

    Ja hoor, ik kom zeker terug! Ik mis je op de sociale media, maar kan me er ook wel iets bij voorstellen. Hoop dat het goed met jullie gaat.

  2. Florina reageerde op 31 dec 2018 om 07:45 #

    Gelukkig! En sociale media: ik denk zelfs dat ik er weg ga blijven.Instagram en Twitter. Maar wij houden contact, er is meer dan sociale media immers!

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter