Gewoon Hallo

Een teken van leven, zal ik het zo zeggen? Mocht je onverhoopt zomaar heel toevallig op dit blog terechtgekomen zijn: hoi! Op een gewoon blog dat niet (meer) zo heel vaak wordt voorzien van nieuwe berichten.

Hallo

Kreeg je via je mail een melding dat er een nieuw bericht is geplaatst? Klopt, dat is dit bericht.

Was je op zoek naar mij op internet en belandde je hier? Dan moet ik je teleurstellen wat betreft actualiteit.

Was je op zoek naar mij op internet en belandde je hier? Dan moet ik je teleurstellen wat betreft actualiteit. Dan verwijs ik je naar mijn Instagram-account. En eigenlijk -als je me niet volgt daar- zie je dan nog niks. Want het is een afgeschermd account dat je niet zomaar kunt zien. Dan moet je ook een Instagram-account hebben en mij volgen zoals dat dan zo mooi heet.

Instagram of blog?
En dan ben ik waar ik heen wilde: ik vertel hier niet zoveel meer over wat me boeit, bezighoudt of raakt. In mini-vorm doe ik dat vrijwel dagelijks op Instagram. Of ik hier weer uitgebreider aan de slag ga? Ik zie het wel. Voor vandaag is dit even genoeg. Maar weet: het leven hier gaat door. Geen grote gebeurtenissen, geen grote veranderingen, geen nieuwe dingen. En eigenlijk vind ik dat wel prettig.

illustratie collage vrouw groenten

Gaat het met jou ook goed? Ik wens je hierbij alles wat je nodig hebt.

2 Reacties »

Florina op 5 juli 2022 in blog, persoonlijk, platteland

2 Reacties op “Gewoon Hallo”

  1. Hendrika reageerde op 30 jun 2020 om 11:19 #

    Hoi Florina, ik mis je! Ik ben niet actief op instagram – ik kan niet overal een account hebben… ik kan je daar helaas niet volgen. Ben blij met je teken van leven 🙂 Groeten!

  2. Florina reageerde op 30 jun 2020 om 23:42 #

    Jammer he dat we elkaar zo een beetje mislopen! Want ik ben vrijwel nooit meer op Twitter. Ik vind het er niet meer zo aangenaam vertoeven zogezegd… Gelukkig kunnen we nog mailen als tussenweg, mocht het nodig zijn. Maar ik ben blij dat ook jij even (hier) een teken van leven geeft! Bedankt en wie weet ga ik weer’s wat vaker zomaar ‘in het groot’ bloggen!
    Groeten terug!

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter