Over

Dag! Even wat over de mens achter dit blog. Ik ben Florina Blokland, tot 1 januari 2017 zelfstandig educatief auteur en redacteur in het vakgebied Mens en Natuur. Ik woon samen met mijn #broerboer op een boerderij waar we als melkveehouders tot 28 maart 2015 in hart en nieren onze koeien verzorgden s. Om gezondheidsredenen moesten we hiermee stoppen, met groot verdriet in ons hart. Nu hebben we slechts een aantal kalveren en zorgen vooral in de wintermaanden voor schapen van derden.

Deze weblog is een mix van alles wat me boeit : de agrarische sektor,  het buiten leven en fietsen in de weidse polder van de Alblasserwaard,  het onderwijs, maatschappelijke ontwikkelingen en koken. Kortom: alles wat me als docent verzorging, huishuidkunde, gezondheidskunde en ict altijd al zo interesseerde. Ik probeer met regelmaat te bloggen, maar soms lukt dat niet. Zoals het afgelopen jaar 2017, waarin we ons huis grondig renoveerden en aanbouwden. Ik voel me daar soms schuldig over, maar ik hanteer toch het principe dat ik blog wanneer ik daarvoor opensta, iets te vertellen heb of iets wil laten zien. En dat kan danook een blog zijn van slechts een foto met een korte tekst.

Omdat ik graag én veel fotografeer, kun je veel foto’s van dit alles bekijken op Flickr of  op Instagram.

Bewaren

Bewaren

2 Reacties »

Florina op 12 oktober 2009

2 Reacties op “Over”

 1. Karin Visser (Burmania Boerderij) reageerde op 10 dec 2011 om 20:11 #

  Hallo Florina,

  Leuk dat je ons volgt op Twitter! En vandaag ook al meteen respons… ja, inderdaad een onnozele uitspraak van Gaus, gebaseerd op puur emotie, zonder daadwerkelijke argumenten.

  Ik ben nog maar beginnende Twitter-boerin, maar ik hoop op veel twitter-inspiratie tussen ons.

  Groeten, Karin Visser

  PS Leuke baan heb je!

 2. Florina reageerde op 13 dec 2011 om 22:31 #

  Dag Karin,
  Ik had je al mail gestuurd, maar wil hier ook nog reageren. Bedankt voor je spontane reactie en die twitter-inspiratie: dat komt vast goed!
  Groetjes, Florina.

Trackback URI | Reacties RSS

Laat een reactie achter